top of page
Witte vrachtwagen met kap open voor nazicht
degradeWit.png

DEPANNAGE- EN HERSTELDIENST

General Truck & Trailers staat elke dag van de week, en dat 24 uur op 24, voor u klaar. En dat is een hele geruststelling voor iedereen die met een vrachtwagen de baan opgaat. Duikt er een onverwacht probleem op waardoor u in panne valt? Dan zorgt General Truck & Trailers in Antwerpen voor een snelle depannage. Zo bent u altijd zeker van deskundige hulp wanneer u die het hardste nodig hebt.

 

Kunnen we het defect niet meteen herstellen? Dan kunnen we u een vervangvrachtwagen aanbieden. Die huurt u voor de duur van de reparatie en laat u toe om uw weg verder te zetten en uw opdracht zoals voorzien te volbrengen. Terwijl u met de vervangvrachtwagen op weg bent, zorgt het team van General Truck & Trailers voor een spoedige en kwalitatieve herstelling van uw eigen vrachtwagen.

Voertuigen in de garage

DEPANNAGEDIENST STAAT 24/7 VOOR U KLAAR

vrachtwagen op herstelbrug

KWALITEITSGARANTIE

General Truck & Trailers heeft 20 jaar ervaring in herstelling, depannage en verhuur van vrachtwagens. Zo bent u altijd zeker van een kwalitatieve behandeling van uw vrachtwagen, trailer en oplegger. Alle types vrachtwagens zijn bij ons in de beste handen en we zorgen dan ook voor een gepaste herstelling zodat u binnen de kortste keren opnieuw geniet van uw vrachtwagen en trailer. Een kwaliteitsgarantie die u alleen bij ons vindt.

TOTAALSERVICE VERZEKERD

General Truck & Trailers biedt als enige een totaalservice voor vrachtwagens. Depannage, herstelling en verhuur van een vervangvrachtwagen: we doen het allemaal en verzekeren u van een hoogwaardige service die u toelaat om uw activiteiten zo snel mogelijk weer op te nemen.

STEL ONS AL UW VRAGEN

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor depannage, herstelling en verhuur van vrachtwagens, trailers, opleggers en lichte vrachtwagens? Dan bent u van harte welkom bij General Truck & Trailers. Vanuit onze jarenlange ervaring geniet u bij ons van de allerbeste service tegen de beste prijzen. Onze ervaren medewerkers garanderen u de beste behandeling van uw vrachtwagen en trailer. Daarbij gaan ze geen uitdaging uit de weg om een hoogkwalitatieve service te garanderen.

WILT U GRAAG MEER TE WETEN KOMEN OVER DE MOGELIJKHEDEN DIE GENERAL TRUCKS & TRAILERS U BIEDT VOOR EEN HOOGWAARDIGE DEPANNAGE, HERSTELLING OF VERHUURDIENST VOOR UW VRACHTWAGENS, TRAILERS EN OPLEGGERS?

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over de diensten we u aanbieden tegen goede prijzen.
bottom of page