top of page
Trucker die tegen een vrachtwagen leunt
degradeWit.png

TOTAAL SERVICE MET DEPANNAGE EN HERSTELLING

Bij General Truck & Trailers in Antwerpen zijn we gespecialiseerd in het verhuren van allerlei types trucks, trailers en lichte vrachtwagens. Bij ons vindt u altijd uw gading. Wij zorgen ervoor dat u zelfs bij een pechsituatie uw planning niet hoeft bij te sturen. Staat uw eigen vrachtwagen in panne of is er een probleem met uw trailer? Bij General Truck & Trailers vindt u het perfecte verhuurvoertuig waarmee u onmiddellijk uw weg kunt verderzetten.

witte vrachtwagen op afvaltweg

VERHUUR VAN ALLE SOORTEN VRACHTWAGENS EN TRAILERS

DAF-Trucks-introduces-LF-Electric

TOTAALAANPAK VERZEKERD

Bij General Truck & Trailers vindt u meer dan een verhuurdienst. U geniet er een totaalservice. Stel dat u onderweg panne krijgt met uw vrachtwagen en/of trailer, dan belt u ons op. Wij staan 24/7 voor u paraat en voorzien een degelijke depannagedienst. Zo staat u nooit in de kou. Kan de schade niet meteen worden hersteld? Dan geniet u van onze uitstekende verhuurservice. Terwijl wij het nodige doen om uw vrachtwagen en/of trailer zo snel mogelijk professioneel te herstellen, gaat u alweer de baan op met een verhuurvoertuig van General Truck & Trailers.

PROFESSIONELE VERHUURSERVICE

Bij General Truck & Trailers bent u zeker van een professionele verhuurservice die u voertuigen en trailers aanbiedt die beantwoorden aan alle voorschriften. Zo heeft u altijd de beschikking over een kwalitatief verhuurvoertuig dat tegemoetkomt aan al uw noden. Dankzij onze 20 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we uw verhuurnoden het beste kunnen vervullen. Zo bent u zeker van een verhuurservice zonder zorgen.

GA VOOR EEN BETROUWBARE VERHUURDER

Met General Truck & Trailers kiest u voor een ervaren verhuurder van vrachtwagens, trailers, opleggers en lichte vrachtwagens. Zo geniet u van een feilloze service die de continuïteit van uw dagelijkse taken garandeert. Bovendien geniet u bij General Truck & Trailers van een totaalservice die depannage, herstelling en verhuur combineert. Een unieke dienstverlening die echt het verschil maakt.

BENT U BENIEUWD NAAR DE VERHUURMOGELIJKHEDEN VOOR TRUCKS, TRAILERS EN OPLEGGERS DIE GENERAL TRUCK & TRAILERS U BIEDT?

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.
bottom of page